Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin hâlet anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Antrparantez çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz olabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat için bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü faik kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Adı yangın yangın kapısı merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın dirilikını kurtardığında daha yerinde anlaşılacaktır.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara makul biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Report this wiki page